Zelenjava Forminka d.o.o.

Zelenjava Forminka d.o.o.

Ivan Kelenc se je z družino posvetil pridelavi zelenjave na kmetiji, ki leži na čudovitem Ptujskem polju med griči Slovenskih goric in Haloz v občini Gorišnica, natančneje v vasi Formin. Na kmetiji, veliki približno 25 hektarjev, že več kot 25 let pridelujejo svežo zelenjavo – rdeče, rumeno, pa tudi vijolično korenje, gomoljno zeleno, črno redkev, radič, zelje, peteršilj, por in številne druge pridelke. Vso zelenjavo prodajo preko podjetja Zelenjava Forminka, d. o. o. in za kupce zagotavljajo večje količine svežih pridelkov.

Zelenjava Forminka se nahaja v vasi Formin na Ptujskem polju. Tu domujemo in pripravljamo zelenjavo za kupce širom Slovenije. Želimo, da uživate v slovenskem poru, korenčku, gomoljni zeleni, peteršilju, solati, zelju in drugi domači zelenjavi.

Deli s prijatelji
Vsi pridelovalci

Projekt SPAR Kot nekoč

Spar Slovenija podpira ohranjanje avtohtonih sort. S preverjenimi pridelovalci po celi Sloveniji je sklenil partnerstva, da zasejejo slovenske avtohtone in udomačene sorte zelenjave SPAR Kot nekoč. Spar Slovenija se je zavezal, da jamči 100% odkup. Izberite pridelke avtohtonih sort in uživajte v pristnih domačih okusih. Skupaj tako pomagamo ohranjati naš zaklad za danes in jutri.
Izvedi več o pridelkih avtohtonih sort

Pridelki tega pridelovalca

Prikaži vse pridelke

naroči se nae-obvestila

Preberi več zanimivih vsebin

Paprika – brez nje ne gre!

Paprika – brez nje ne gre!

Preberi več
Dragocena kopriva

Dragocena kopriva

Preberi več
Začetek sezone

Začetek sezone

Preberi več