Evrosad

Evrosad

Skupina Evrosad združuje tri večja podjetja – Evrosad, Sadjarstvo Blanca, Sadjarstva Ormož in več  samostojnih sadjarjev iz Slovenije. Kot prva je pred 17 leti pričela aktivno poslovati družba Evrosad in tako nadaljevala bogato zgodovino, ki so jo ustvarili dedki današnjih sadjarjev. Danes skupina Evrosad na 650 hektarjih površin letno pridela 20.000 ton jabolk, 1.500 ton hrušk in 200 ton breskev. Poleg oskrbe slovenskih kupcev so kakovost svojih pridelkov dodatno dokazali tudi z uspešnim prodorom na tuje trge. Svoje sadje tako prodajajo v 15 državah v Evropi, preko Dubaja pa še v 17 državah Srednjega vzhoda.
Pri pridelavi sadja uporabljajo novo metodo pridelave, ki velja za eno najsodobnejših v evropskem merilu. Gre za skupek različnih naprednih tehnik pridelave, ki omogočajo minimalno uporabo sredstev za varstvo rastlin. Kot radi poudarijo v Evrosadu, znajo na zanesljiv ter okolju in ljudem prijazen način pridelati zadostne količine kakovostnih živil, kar prvovrstna slovenska jabolka brez dvoma so.

Deli s prijatelji
Vsi pridelovalci

Projekt SPAR Kot nekoč

Spar Slovenija podpira ohranjanje avtohtonih sort. S preverjenimi pridelovalci po celi Sloveniji je sklenil partnerstva, da zasejejo slovenske avtohtone in udomačene sorte zelenjave SPAR Kot nekoč, in se zavezal, da jamči 100% odkup. Izberite pridelke avtohtonih sort in uživajte v pristnih domačih okusih. Skupaj tako pomagamo ohranjati naš zaklad za danes in jutri.
Izvedi več o pridelkih avtohtonih sort

Pridelki tega pridelovalca

Prikaži vse pridelke

naroči se nae-obvestila

Preberi več zanimivih vsebin

Kmetija Burger

Kmetija Burger

Preberi več
Kmetija Jarkovič

Kmetija Jarkovič

Preberi več
Sadjarstvo Mirosan

Sadjarstvo Mirosan

Preberi več